avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare auto- nu o pot scoate de la impozit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare auto- nu o pot scoate de la impozit

buna ziua,
in data de 16.08 am vandut masina unui samsar de masini, am facut contract de vanzare cump cu el am luat copie la actele masinii si la buletinul lui.
am fost la primarie si cei de acolo imi cer impunerea cumparatorului sau cartea masinii cu noul prop trecut pe ea!
Cel care am vandut masina nu vrea sa impuna masina si a zis ca sa astept sa vanda masina si imi da el apoi contract intre mine si cel care va cumpara masina!

Ce pot face? cum pot scoate masina de la impozit .
daca imi vin amenzi ma pot scade pe baza contractului intre mine si acel samsar?
ii pot lua numerele de pe masina?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 13:33, 21 August 2015
eu nu am intalnit o astfel de situatie, cand am incheiat contactul de vanz/cump am mers si am scos certificatul de radiere si gata. E problema noului proprietar daca declara sau nu, e bine sa se scrie pe spatele talonului "vandut catre......X" si gata cu probleme vanzatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto (fara taxa) cu pastrare numere tt3odora tt3odora Buna ziua! Doresc sa vand o masina care nu are taxa platita si as dorii sa-i pastrez numerele mai mult sa ma asigur ca nu o sa am probleme cu amenzile ... (vezi toată discuția)