buna daca o persoana ma meninta cu bataia cu sabia si ca intra in curte proprietate privata ca sparge Usile si amenintari de genu si mesaje pe telefon Facebook ameninta familia imi jnjura familia CE masuri se pot lua
Am plătit in 2007 o taxa auto de 5720 lei. Ma poate ajuta cineva cât ar trebui sa iau cu dobânzile aferente dobânzile după 11 ani? Per total care ar fi suma totala? Multumesc.
Buna am o intrebare am cumparat o masina in 2013 care am tinuto 3 luni am vanduto cu contract dar in 2016 mam trezit chemat in judecata de proprietar pt ca iam facut amenzi si cere sa platesc 500 lei amenzi si 1500 lei daune morale la prima instanta mam prezentat am dus cu mn contrac vanzare cumparare copie de buletin baiatului care am dat masina la a doua infatisare a fost chemat si el in instanta el la randul lui vanduse masina altei persoane atasand contract copie etc la a3 instanta cei vinovati au scapat basma curata si am ramas eu de plata ce ma sfatuiti sa fac deci la mn masina a stat 3 luni in 2013 amenzile sunt venite in 2016 multumesc astept un raspuns