dar acest dezvoltator cum de poate parcela acest teren iar fostul proprietar nu avea cum? pe site-ul primariei nu sunt afisate autorizatiile de constructie emise. nu stiu unde pot verifica daca a fost sau nu emisa.
Buna seara. Acum 3 ani am cumparat o casa amplasata pe un teren de 250 mp. In stanga si dreapta casei am alte 2 case construite, in fata case este drum de acces, iar in spatele casei un teren cu o latime de 8 m si lung de 125. Am avut intentia de-a cumpara suprafat de teren din spatele casei mele(adica 16 m lungime cu 8 latime), dar proprietarul nu avea voie de-al vinde parcelat. De cateva zile aceasta fasie de teren a fost vanduta si s-au demarat constructia unor case la o distanta de 1m fata de limita proprietatii mele, respectiv 1,5 m fata de peretele casei. Legea ii permite acetui "dezvoltator" sa construiasca in aceste conditii? Mentionez ca acest dezvoltator este o ruda apropriata primarului.
buna ziua,
am trait o intamplare nefericita si nu stiu cu o pot indrepta. de curand m-am angajat la o companie ce mi-a deschis cont la BRD. la incasarea salariului cardul meu era blocat. am fost la un functionar de la banca ce mi-a comunicat ca am 2 popriri; una de la anaf si una de la un BEJ si ca pot retrage doar 50% din salariu. am privit cu neputinta cele intamplate apoi mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa fiu instiintat de poprire fie ea si de la ANAF. am sunat la ANAF si surpriza era o poprire din 2015 achitata in conditiile in care eu nu eram client BRD cu nici un cont activ. intre timp mai incasez inca odata salariu. pentru a putea beneficia de macar 2/3 din salariu fac rost de acea sistare de poprire de la anaf pe care o duc la BRD. spre surprinderea mea cei de la BRD nu-mi deblocheaza banii cu tot cu hartia mea de sistare a popririi. am fost rugat sa astept pana mi s-a spus ca banii au fost deja virati catre singura poprire activa de la BEj. in concluzie am platit 50% din salariu catre bej. vreau sa-mi inchid contul si as vreau sa-i oblig pe cei de la BRD sa-mi plateasca banii ce mi se cuvin. mentionez ca si poprirea de la BEJ este achitata din nov.2017 dar acestia refuza sa-mi sisteze poprirea. cei de la brd refuza sa-mi inchida contul pana nu imi achit poprirea. ce pot face in astfel de situatie?
Buna ziua,
In cursul zilei de astazi am fost oprit de un echipaj de politie care mi-a dat amenda si mi-a suspendat permisul pe o perioada de 30 zile. La intrarea in Rm. Sarat este un sens giratoriu mic (nu apare pe GPS) in care am intrat cu viteza redusa, urmand-mi sensul de mers inainte. In timp ce eu eram in sensul giratori din partea mea stanga a intrat in sens un autoturism. Acesta urmand sa vireze la stanga. Practic eu iesisem din sens cand acesta era in sens. Mentionez ca circulam cu o autoulititara si eram nevoit sa merg incet pe prima banda din cauza drumului prost si pentru ca era incarcata cu marfa ce se putea deteriora. Am solicitat agentului sa mai verifice inca odata inregistrarea video pentru a se convinge ca eram deja in sens cand autoturismul care venea din dreapta abia plecat de pe loc, dar a refuzat orice discutie. Doresc sa fac contestatie pentru ca nu l-am incomodat cu nimic pe celalat participant la trafic. ce sorti de izbanda credeti ca am. Multumesc!