Buna ziua,
In cursul zilei de astazi am fost oprit de un echipaj de politie care mi-a dat amenda si mi-a suspendat permisul pe o perioada de 30 zile. La intrarea in Rm. Sarat este un sens giratoriu mic (nu apare pe GPS) in care am intrat cu viteza redusa, urmand-mi sensul de mers inainte. In timp ce eu eram in sensul giratori din partea mea stanga a intrat in sens un autoturism. Acesta urmand sa vireze la stanga. Practic eu iesisem din sens cand acesta era in sens. Mentionez ca circulam cu o autoulititara si eram nevoit sa merg incet pe prima banda din cauza drumului prost si pentru ca era incarcata cu marfa ce se putea deteriora. Am solicitat agentului sa mai verifice inca odata inregistrarea video pentru a se convinge ca eram deja in sens cand autoturismul care venea din dreapta abia plecat de pe loc, dar a refuzat orice discutie. Doresc sa fac contestatie pentru ca nu l-am incomodat cu nimic pe celalat participant la trafic. ce sorti de izbanda credeti ca am. Multumesc!
Incident rutier
jamesbond12
Buna seara.
Acum 2 zile am fost implicat intr-un accident rutier minor.
eram in sensul giratoriu(sunt 3 benzi in acel sens giratoriu) de la Arcul de Trimuf, ... (vezi toată discuția)