avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal neacordare prioritate in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal neacordare prioritate in sensul giratoriu

Buna ziua,
In cursul zilei de astazi am fost oprit de un echipaj de politie care mi-a dat amenda si mi-a suspendat permisul pe o perioada de 30 zile. La intrarea in Rm. Sarat este un sens giratoriu mic (nu apare pe GPS) in care am intrat cu viteza redusa, urmand-mi sensul de mers inainte. In timp ce eu eram in sensul giratori din partea mea stanga a intrat in sens un autoturism. Acesta urmand sa vireze la stanga. Practic eu iesisem din sens cand acesta era in sens. Mentionez ca circulam cu o autoulititara si eram nevoit sa merg incet pe prima banda din cauza drumului prost si pentru ca era incarcata cu marfa ce se putea deteriora. Am solicitat agentului sa mai verifice inca odata inregistrarea video pentru a se convinge ca eram deja in sens cand autoturismul care venea din dreapta abia plecat de pe loc, dar a refuzat orice discutie. Doresc sa fac contestatie pentru ca nu l-am incomodat cu nimic pe celalat participant la trafic. ce sorti de izbanda credeti ca am. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marianiof , utilizator 23:25, 21 Februarie 2018
Buna ziua. Sansele de castig pot fi apreciate numai dupa lecturarea procesului verbal. Se mentioneaza in cuprinsul acestuia ca fapta a fost filmata?
buna seara. da, se mentioneaza "filmata cu nr. 34569."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incident rutier jamesbond12 jamesbond12 Buna seara. Acum 2 zile am fost implicat intr-un accident rutier minor. eram in sensul giratoriu(sunt 3 benzi in acel sens giratoriu) de la Arcul de Trimuf, ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere permis conducere in sensul giratoriu din rm sarat Bunea Daniela Bunea Daniela Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie similara cu cea din discutia anterioara. In ziua de 14 mai 2018 ma aflam la intrarea in orasul Ramnicu Sarat. In fata mea ... (vezi toată discuția)