Buna seara. Acum 3 ani am cumparat o casa amplasata pe un teren de 250 mp. In stanga si dreapta casei am alte 2 case construite, in fata case este drum de acces, iar in spatele casei un teren cu o latime de 8 m si lung de 125. Am avut intentia de-a cumpara suprafat de teren din spatele casei mele(adica 16 m lungime cu 8 latime), dar proprietarul nu avea voie de-al vinde parcelat. De cateva zile aceasta fasie de teren a fost vanduta si s-au demarat constructia unor case la o distanta de 1m fata de limita proprietatii mele, respectiv 1,5 m fata de peretele casei. Legea ii permite acetui "dezvoltator" sa construiasca in aceste conditii? Mentionez ca acest dezvoltator este o ruda apropriata primarului.
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
daca are autorizatie de construire, da. legea v-a dat si dvs dreptul sa faceti opozitie fiindca autorizatiile sunt publice. puteti cere anularea ei la primarie si ISC, iar pe urma in instanta. acolo puteti cere si daune
dar acest dezvoltator cum de poate parcela acest teren iar fostul proprietar nu avea cum? pe site-ul primariei nu sunt afisate autorizatiile de constructie emise. nu stiu unde pot verifica daca a fost sau nu emisa.
Construire casa
Milla_Paris
Vreau sa achizitionez un teren de 700 mp cu deschidere de 47 m.Dupa calcule ar insemna ca lungimea este de 14,89 m. Am auzit de la alte persoane care au avut ... (vezi toată discuția)