avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Activitate Sofia955

Activitate Sofia955

Răspuns la discuția Dosar asigurare viata
Motivul este ca el.nu a declarat cand a.facut imprumutul ca sufera de diabet si obezitate de gradul 2
Răspuns la discuția Dosar asigurare viata
Multumesc frumos
Răspuns la discuția Dosar asigurare viata
Multumesc. Dar vroiam sa stiu in cazul in care nu s.a facut succesiunea si nu se stie cui ii vor ramane bunurile ce se intampla. Si daca nu plateste nimeni ce se va intampla?
Buna ziua. Socrul meu a decedat in februarie si avea un credit la BCR. Bineinteles ca am depus dosarul pentru a obtine acea asigurare dar a fost respins. Cei de la banca au zis ca acum platesc mostenitorii. Dar succesiunea bunurilor nu a fost facuta.( adica actele pe casa si masina). soacra mea nu are din ce sa plateasca datoria. Imi puteti spune va rog ce se intampla in cazul in care nu o sa plateasca.. multumesc
Răspuns la discuția Contract vanzare cumparare
Multumesc frumos
Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca am facut contract vanzare cumparare intre sotul meu si tatal lui pentru casa in care locuim si i s.a dat si 1/4 din teren unde se afla si casa vanzatorului dar nu specifica zona exacta care este a lui ce pot face in afara de o dezmembrare si partajare? Multumesc. Se poate scrie cumva in contract ca eu nu doresc decat partea din fata a casei si restul ii ramane vanzatorului?( adica intr.o curte sunt 2 case si tot terenul este de 932 m. Cu tot cu gradina)
Multumesc frumos
Discuție Indemnizatie
De cand se acorda indemnizatia de cand depui dosarul sau de la data nasterii copilului?
De cand se acorda indemnizatia. De la data nasterii copilului sau de cand depui dosarul?
Multumesc