avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate Manex

Activitate Manex

Am cumpărat o mașină și pe talon e scris înstrăinat către altcineva care nu a înmatriculațo...eu ce risc daca circul așa cu ea?
Buna ziua..am cumpărat o mașină ce are pe talon înscris înstrăinat către... Nu am fiscal cum o pot inmatricula și ce risc daca mai merg așa cu ea?
Discuție dosar penal
buna ziua...in timpul stării de urgenta cauzată de coronavirus se clasează dosare penale sau se amână totul? am un dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice ce astept a se clasa din noiembrie 2019
Discuție dosar penal
Buna ziua..in timpul stării de urgenta cauzată de pandemia covid 19 se ia in discutie la procuror clasarea unui dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice? va multumesc.
Discuție dosar penal
buna ziua...am un dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice din data de 1 sept 2019...in urma analizelor la iml a iesit 0.48 la prima probă si 0.38 la a doua...deci nu e de caz penal...acum intreb cat dureaza pana se clasează dosarul...specific ca analizele au iesit pe 13 noiembrie 2019.?
buna ziua...trebuie sa dau reexaminare auto daca am fost depistat in trafic cu o alcolemie de 0.80....mentionez ca mi sa intocmit dosar penal si in momentul de fata inca nu stiu rezulatul probelor la sange....va multumesc.
buna ziua...trebuie sa dau reexaminare auto daca am fost gasit in trafic cu o alcoolemie in aer expirat de 0.80....mentionez ca mi sa facut dosar penal si inca nu am rezultatul de la probele biologice de sange...va multumesc.