avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reexaminare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reexaminare auto

buna ziua...trebuie sa dau reexaminare auto daca am fost depistat in trafic cu o alcolemie de 0.80....mentionez ca mi sa intocmit dosar penal si in momentul de fata inca nu stiu rezulatul probelor la sange....va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 17:23, 28 Octombrie 2019
La probele de sange o sa iasa cam dublu.

In situatii de genul, in majoritate cazurilor permisul se anuleaza, pe langa condamnarea la inchisoare cu suspendare sau amenda penala, ceea ce inseamna ca se va da examen de redobandire, adica mai simplu faceti scoala din nou, sala, traseu.

Rareori se scapa cu amanarea aplicarii pedepsei, caz in care nu se mai anuleaza.

Angajati un avocat.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
mariustz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie rutiera dessa dessa In cazul in care am avut o alcolemie 0,73 alc.pur in aerul expirat si sa intocmit dosar penal,pot sustine reexaminarea,pana la solutionarea dosarului in ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan Iulyaandreea Iulyaandreea Bună seara, pe data de 07 ianuarie ma prins politia, în aerul expirat a ieșit 0.60. Am făcut și proba de sânge. Pe data de 09 am fost la INML ai am ... (vezi toată discuția)