Am deschis un proces în potriva firmei de recuperatori cruc. În luna februarie ac.şi în luna septembrie ac am primit pronunțare .cererea a fost respinsă din cauza lipse-i de conținut formulată de avocat ce şanse mai am ! Au trecut peste 8 ani şi acum sânt exsecutat prin oprirea salariului de la firmă unde lucrez .deşi acest credit leam achitat prin virament bancar printr-o refinanțare.
Mi se reține din salariul meu 50 %. Eu ştiu că se reține chiar dacă ai adrese de poprire pt 2 sau 3 credide .1/3. Ce trebuie să fac sânt singurul întreținător de familie ,soția nu are nici un venit,şi am 2 copii minori de întreținere
Poprirea se poate face 50 %din salar, pe care eu îl închasez? Atâta mi-au oprit acum din salriul meu. Țin să vă informez că într-o lună mi-a venit două popriri de la acelas Ex.judecătoresc , ce pot face! îm-i pun existența mea într-un mare pericol . Am 2 copii,şi soția mea nu lucrează nu are nici un venit ,eu câştig 1800 ron pe lună.cum mai pot trăi sa-i reține 50 %
Am fost inf.pt.timbru,aş vrea să ştiu ce şanse am să nu plătesc acel timbru.mi-a cerut avocatul copii după certificatul de naştere a copiilor şi cetificatul de căsătorie , şi fluturaşul meu de salar. şoția mea nu lucrează de mulți ani,eu sânt singurul întreținător de familie ,şi am poprire pe salar.
Mai am un dosar depus la judecatorie,depus pe data de 09,02,2018, si am primit acasa pe 28,02 2018,de la judecatoria,un plic ca trbuie sa achit suma de 850 ron taxa timbru, in termen de 10 zile in calitate de contestator, sub sanctiunea anularii cererii,se specifica ca pot solicita acordarea a facilitati la plata taxei judiciare de timbru, in termen de 5 zile de la primirea comunicarii, iar ca mai am posibilitatea de a cere formularea cerere de reexaminare taxa in termen de 3 zile de la comunicare conf,art.39 alin.1 din OUG ,nr 80/2013. nu inteleg cu taxa de timbru.
Şi dacă aş vrea să o contestez în instanță,şi nu ma-m încadrat în termenul de 15 zile , cum pot să am şi eu un serox copie, eu consider că această poprire este nejustificată. Am documente ,eu consider un abuz
Am fost inştințat de baka unde am un cont ,că au primit înştințare pt porirea contului,de la kruk prin executor judecătoresc,doar că eu nu am primit acasă o sentință să fiu informat.ce este de făcut!