avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Mi se reține din salariul meu 50 %. Eu ştiu că se reține chiar dacă ai adrese de poprire pt 2 sau 3 credide .1/3. Ce trebuie să fac sânt singurul întreținător de familie ,soția nu are nici un venit,şi am 2 copii minori de întreținere
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 10:58, 16 Martie 2018
Buna ziua,
Conform noului Cod de Procedura Fiscala, se retine 1/3 din salariu pentru o singura porire, sau 1/2 din salariu pentru mai multe popriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire din salariu mirela1977 mirela1977 Daca un angajat are o poprire de la un executor judecatoresc si apare alta poprire de la alt executor ce suma se retine din salariu? (vezi toată discuția)
Poprire Sztoikaarpad@yahoo.com Sztoikaarpad@yahoo.com Am fost inştințat de baka unde am un cont ,că au primit înştințare pt porirea contului,de la kruk prin executor judecătoresc,doar că eu nu am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu stirbu67 stirbu67 Buna ziua, Doresc sa stiu care este cuantumul maxim de poprire ( doua popriri) pe salariu, in cazul in care acesta nu depaseste 2.000 lei, si sunt singurul ... (vezi toată discuția)