avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire

Am fost inştințat de baka unde am un cont ,că au primit înştințare pt porirea contului,de la kruk prin executor judecătoresc,doar că eu nu am primit acasă o sentință să fiu informat.ce este de făcut!
Cel mai recent răspuns: Sztoikaarpad@yahoo.com , utilizator 19:14, 13 Martie 2018
Mergeti la banca unde aveti deschis contul pt a obtine informatii referitoare la poprire.
Din nefericire -cred ca in peste 75% din cazuri, adresa de poprire se trimite numai institutiilor bancare.
O zi frumoasa!
Şi dacă aş vrea să o contestez în instanță,şi nu ma-m încadrat în termenul de 15 zile , cum pot să am şi eu un serox copie, eu consider că această poprire este nejustificată. Am documente ,eu consider un abuz
Faceti o solicitare catre banca si veti primi o copie dupa aceasta poprire.
Mai am un dosar depus la judecatorie,depus pe data de 09,02,2018, si am primit acasa pe 28,02 2018,de la judecatoria,un plic ca trbuie sa achit suma de 850 ron taxa timbru, in termen de 10 zile in calitate de contestator, sub sanctiunea anularii cererii,se specifica ca pot solicita acordarea a facilitati la plata taxei judiciare de timbru, in termen de 5 zile de la primirea comunicarii, iar ca mai am posibilitatea de a cere formularea cerere de reexaminare taxa in termen de 3 zile de la comunicare conf,art.39 alin.1 din OUG ,nr 80/2013. nu inteleg cu taxa de timbru.
In acest caz, un avocat va poate da mai multe informatii

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul de salar catre taxe si impozite locale artur84 artur84 Buna ziua Amavut proprire pe cont de sala in 2012 cu suma datorata (amenda) 3010 ron, Banca a facut oprilie pana ce sa stins datoria, banca a luat jos ... (vezi toată discuția)
Ajutor! executare silita tarif despagubire rovinieta iulian1986 iulian1986 O sa va prezint situatia mea pe scurt. In noiembrie 2012 am fost surprins fara rovinieta pe autostrada catre Bucuresti. Anul acesta in luna iunie ma trezesc ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu iulya15 iulya15 in urma cu cateva zile am primit acasa un ordin de executare silita prin poprirea intregului meu venit la societatea la care sunt angajata./societatea a ... (vezi toată discuția)