in urma cu cateva zile am primit acasa un ordin de executare silita prin poprirea intregului meu venit la societatea la care sunt angajata./societatea a primit si ea acasa copie dupa acel ordin de executare silita si copie dupa contractul meu de credit de consum,insa societatea respectiva m-a avertizat ca nu v-a face nici o plata a salariului meu in conturile care se gasesc in acea hartie si in plus ma instintat ca in urmatoarele zile voi fi nevoita sa imi semnez si decizia de incetare a activitatii la societatea respectiva.
ce se poate intampla in situatia data mai departe si daca societatea unde sunt angajata ma v-a putea da afara numai sa nu imi plateasca toti banii care ii iau in contul bancii, e posibil sa ii fie blocat contul din banca al societatii sau mie ce mi se v-a putea intampla daca nu mai am nici un venit?
multumesc anticipat
Ma indoiesc ca v'au poprit intregul salariu,poate doar o parte din venitul dvs.Daca nu veti achita si nici nu veti mai incasa niciun venit vor exacuta celelalte bunuri ale dvs nu ale societatii.
Executare silita
nelu1957
buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)