avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe contul de salar catre taxe si impozite ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe contul de salar catre taxe si impozite locale

Buna ziua

Amavut proprire pe cont de sala in 2012 cu suma datorata (amenda) 3010 ron, Banca a facut oprilie pana ce sa stins datoria, banca a luat jos poprirea de pe contul de salar. Azi primesc instintare de poprire pe salar cu suma de 1100 ron, conform extrasului de cont mi so retras 3010 ron + comisioane de operare.
Unde trebuie sa madreses, la taxe si impozite locale sau la judectorie cu extrasul de cont, aferent popriri?
Daca la judecatorie, pot sa ma adresez singur, sau am nevoie de avocat, si daca depun contestatie se suspenda executare?
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 16:39, 13 Decembrie 2017
Mergeti la "taxe si impozite" cu extrasul de cont si aratati ca ati platit si vedeti ce va zice. Chiar daca depuneti contestatie poprirea nu se sisteaza. Probabil ca e o gresala la "taxe si impozite" si vor renunta la poprire daca dovediti ca ati platit tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Poprire FlorinTirdea FlorinTirdea Buna ziua, Recent, intr-un mod abuziv mi s-a facut poprire pe conturi pentru o datorie la Taxe si Impozite intr-un judet in care nu am fost niciodata. Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)