Daca am întârziat 2 luni cu plata întreținerii ,cu cat la suta este legal sa fiu penalizata? Sau este legal sa fiu penalizata , având in vedere ca am întârziat doar 2 luni ?multumesc!
Bine ziua! Daca am un credit ca persoana fizica la o societate non bancara(credius), si in acelasi timp sunt si persoana juridică, avand un srl, si in calitate de persoana fizica sunt pusa sub executare silită,exista posibilitatea ca creditorul sa imi pună poprire pe societatea comercială? La care mentionez ca sunt unic asociat si administrator! Multumesc anticipat!
Buna seara!problema mea este urmatoareacapitalul social=200.din 2015 firma nu mai are activitate, toate declaratiile fiind pe 0.banii din contul firmei(capital social=200), au fost retrasi de catre debitor, deoarece aveam datorie pe firma.prima mea intrebare este:risca firma insolventa din cauza capitalului social 0 , si din cauza contului inchis? Si a doua intrebare:imi pot relua activitatea daca deschid în cont nou , si depun suma aferenta capitalului social?