avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Capital social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Capital social

Buna seara!problema mea este urmatoareacapitalul social=200.din 2015 firma nu mai are activitate, toate declaratiile fiind pe 0.banii din contul firmei(capital social=200), au fost retrasi de catre debitor, deoarece aveam datorie pe firma.prima mea intrebare este:risca firma insolventa din cauza capitalului social 0 , si din cauza contului inchis? Si a doua intrebare:imi pot relua activitatea daca deschid în cont nou , si depun suma aferenta capitalului social?
Cel mai recent răspuns: Aysekiydic05 , utilizator 20:26, 5 Martie 2018
Pe timpul existentei firmei nu e obligatoriu sa aveti deschis un cont bancar. Treaba cu capitalul social, banii aceia se regasesc poate in atceva, in marfa sau alte bunuri sau servicii achizitionate. Nu trebuie sa fie acolo tinuti doar in numerar.
Multumesc foarte frumos!o seara frumoasa, sanatate multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capital social- situatie TiberiuMatei TiberiuMatei Buna ziua, Intrebarea mea atinge un subiect mult discutat - capitalul social. Va prezint speta si dupa concluziile mele iar in final voi astepta un raspuns ... (vezi toată discuția)
Capital social retras din banca si contul a ramas fara bani CDT85 CDT85 Buna ziua, Mi-am infiintat o firma la sfarsitul anului si zilele trecute am hotarat sa imi retrag capitalul social din banca - 200 de lei - care era intr-un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare depunere+retragere capital social dona77 dona77 Inregistrarea aportului capitalului social pentru un SRL nou infiintat se face direct in 5121, sau in 5311 (dupa imprumutarea firmei de catre ... (vezi toată discuția)