avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Fivanina

Activitate Fivanina

Bună ziua am o nelămurire. Am avut împreună cu soția mea în îngrijire prin contract pe mama mea. Soția nu sa ținut de îndatoririle din contract. Între timp mama a murit. Anul acesta a murit și soția mea. As6 dori să știu dacă fica soției mele din altă căsătorie (căsătorită la rândul ei)are dreptul că urmaș,deoarece eu mai am un frate mai mare și 3 nepoți de la un frate mai mic decedat și el de tânăr. Contractul de îngrijire a fost făcut cu ilegalități. Se poate anula??. Mama că să nu își supere nora care a spus : fără contract de îngrijire nu îți îngrijesc mama. Eu mi-am iubit și mama și soția deopotrivă. De acea mama a declarat că nu mai are urmași.
Răspuns la discuția Informare necesară- cost avocat
Bună ziua. Mulțumesc pentru lămurire. Dar dupa umilele mele cunoștințe in psihologie, banuiesc că cel care ia totusi un onorariu mai mic,ca să câștige procesul va pune tot efortil pentru a castigaca. Este vorba de mandria lui personală. Va doresc o zi bună cu respect.
Răspuns la discuția Informare necesară- cost avocat
Bună ziua domnule avocat și Hristos A Inviat. Va mulțumesc cs vi-ati luat timp pentru a îmi raspunde. La felul cum ați explicat dumneavoastră in legătură cu avocații și onorariul lor, pot trage concluzia că unii avocați nu respectă meseria de avocat sau nu se respectă pe ei înșiși, dacă funcție de onorariul cerut pot face treabă bună sau nu. Am dreptate sau nu?. Cu respect și multumesc încă o dată pentru raspuns. O zi bună.
Bună seara. As dori să știu de unde să își ia fata mea care lucrează in străinătate un avocat, care să vo reprezinte la fiecare citație la proces? , ca să nu o coste așa de mult. A fost dată in judecată în Suceava iar ea are adresa pe Timișoara mai bine zis în Sacalaz. Mulțumesc.
Vă mulțumesc frumos pentru răspunsul trimis.Mi-ati fost de mare ajutor.
Bună ziua. Mă numesc Iovanovici și am o fiică care după ce a născut un băiat, din cauza bătăilor multiple a părăsit domiciliul conjugal nefiind căsătorită cu concubinul. La plecare a vrut să își ieie copilul cu ea dar nu i sa dat deoarece concubinul a zis ca il crește singur și nu are nevoie de nimic. Fără pretenții. Băiatul a implinit deja 18ani are 19 și acuma i se cere ficei să plătească pensie alimentara baiatul urmând cursurile unui conservator. Întrebare:Fica este obligată să plătească din urmă pensie retroactiva?sau din acest moment?.Ea este dispusa să ii plătească cat este la consrrvator cu toate ca nu are venit stabil, lucrând in străinătate. Cu speranța ca voi primi un răspuns, vă mulțumesc. Cu stimă Iovanovici.