Bună seara. As dori să știu de unde să își ia fata mea care lucrează in străinătate un avocat, care să vo reprezinte la fiecare citație la proces? , ca să nu o coste așa de mult. A fost dată in judecată în Suceava iar ea are adresa pe Timișoara mai bine zis în Sacalaz. Mulțumesc.
Daca criteriul esential este sa va coste cat mai putin avocatul angajati avocat din orasul unde are loc procesul.
Puteti lua la rand toti avocații si sa întrebați care ar fi costul onorariului de avocat.
Parerea mea ar fi însă aceea sa va orientați pe câștigarea procesului si nu pe angajarea avocatului care cere cei mai putini bani deoarece serviciile avocatiale pot sa fie foarte diferite si degeaba angajați avocat daca va expuneri riscului de a pierde procesul.
Bună ziua domnule avocat și Hristos A Inviat. Va mulțumesc cs vi-ati luat timp pentru a îmi raspunde. La felul cum ați explicat dumneavoastră in legătură cu avocații și onorariul lor, pot trage concluzia că unii avocați nu respectă meseria de avocat sau nu se respectă pe ei înșiși, dacă funcție de onorariul cerut pot face treabă bună sau nu. Am dreptate sau nu?. Cu respect și multumesc încă o dată pentru raspuns. O zi bună.
Toti avocații își respectă profesia însă în funcție de litigiu apar distincții.
De pildă, din doi avocați doar unul castiga procesul dar aceasta nu înseamnă că cel care pierde procesul nu respecta profesia.Din moment ce nu pot castiga amândoi avocații si unul va pierde este logic ca este inevitabil ca unul sa piardă procesul.
Asupra acestui aspect va atrăgeam atentia pentru ca a se merge pe unicul criteriu al angajării celui mai avantajos avocat sub aspect financiar va expuneti riscului de a pierde procesul, ori eu bănuiesc că vreti sa angajați avocat pentru a câștiga procesul...dupa logica mea...
Bună ziua. Mulțumesc pentru lămurire. Dar dupa umilele mele cunoștințe in psihologie, banuiesc că cel care ia totusi un onorariu mai mic,ca să câștige procesul va pune tot efortil pentru a castigaca. Este vorba de mandria lui personală. Va doresc o zi bună cu respect.