avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Informare necesară- cost avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Informare necesară- cost avocat

Bună seara. As dori să știu de unde să își ia fata mea care lucrează in străinătate un avocat, care să vo reprezinte la fiecare citație la proces? , ca să nu o coste așa de mult. A fost dată in judecată în Suceava iar ea are adresa pe Timișoara mai bine zis în Sacalaz. Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:03, 10 Aprilie 2018
Bineinteles, daca gânditi ca la bani putini ambiția e importanta aveti dreptate.
Dar, va puteti gândi ca sunt altii atât de ambitiosi incat la bani mai multi prestează cu mult mai bine decat cei ambițioși la bani putini si la aceea le este afectată si reputația si banii.

Ca sa evităm o discutie despre care eu pot scrie o carte va pot spune ca un caz simplu presupune bani putini iar un caz complicat presupune bani multi pentru ca altfel acel caz este pierdut.

Ca regula, va pot spune ca toti cei care au platit puțin la un caz complicat au pierdut, iar cei care au avut cazuri simple au câștigat indiferent de avocat.
Bineinteles, daca gânditi ca la bani putini ambiția e importanta aveti dreptate.
Dar, va puteti gândi ca sunt altii atât de ambitiosi incat la bani mai multi prestează cu mult mai bine decat cei ambițioși la bani putini si la aceia le este afectată si reputația si banii.

Ca sa evităm o discutie despre care eu pot scrie o carte va pot spune ca un caz simplu presupune bani putini iar un caz complicat presupune bani multi pentru ca altfel acel caz este pierdut.

Ca regula, va pot spune ca toti cei care au platit puțin la un caz complicat au pierdut, iar cei care au avut cazuri simple au câștigat indiferent de avocat.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut din cauza lipsei de interes a avocatului! crina_r crina_r Buna, dupa cum spune si titlul, am pierdut o cauza simpla din cauza avocatului :( Pe langa faptul ca a amanat de 5 ori cauza pentru ca avea alte prioritati, ... (vezi toată discuția)
Avocatul a neglijat să ceară micșorarea cheltuielilor de judecată solicitate de partea adversă. s-a finalizat și recursul, ce se mai poate face în această etapă? lolita45 lolita45 Buna ziua, Am urmatorul caz: acum cativa ani am dat in judecata o banca pentru clauze abuzive intr-un contract de credit. Am pierdut pe fond, la fel si in ... (vezi toată discuția)
Ce intelegem prin ,,avocat bun'' in procesul civil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce inteleg oamenii prin ,,avocat bun\'\'?[b]Ma refer la procesul civil.[/b] Este o intrebare la care raspunsul nu este deloc clar.Oare ne-am putea ... (vezi toată discuția)