La serviciu lucrez ca sef echipa receptie-marfa alimentara.sefa mea pe langa a recepționa marfa ma pune tot timpu a face alte lucruri curățenie dupa alți oameni care arunca mizeria in curtea receptie si mai zice sa ajutam si alte raioane asta însemnând se fac eu treaba lor si ei o ia din loc.Eu ce drepturi am sa fac tot timpu ce spune sefa si sa fiu marionetă.cand i zic zice ca si asa nu am ce face si sa nu stau dar cand am marfa multa nu iau nici pauza de masa sa termin ca altfel nu sunt bun si nu ma ajuta nimeni zice ca nu sunt oameni.ce pot face sa nu mai fiu sclav.bineinteles nu sa imi dau demisia cum se practica in romania daca nu imi convine.va multumesc
Poate banca sa iti vândă creditu daca ai întârziat trei luni de neplata fara sa te instinteze si fiind restant 6 rate din cauza ca banca nu ma instintat ca am proprire pe cont de la primărie pe amenzile de circulatie.Si am plătit 2rate ca apoi sa imi spună ca sunt restant.mi-au vândut creditu la o firma de recuperare si nu mi sa comunicat nimic.eu vreau sa plătesc si cand am fost la banca mi-au spus ca nu am niciun credit nicidecum ca e dat la o firma de recuperator.ce pot face.Si e corect sa iti vândă identitatea.adică datele din buletin si tot ce e confidențial.va multumesc astept raspuns