avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... De ce banca iti vinde creditu.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

De ce banca iti vinde creditu.

Poate banca sa iti vândă creditu daca ai întârziat trei luni de neplata fara sa te instinteze si fiind restant 6 rate din cauza ca banca nu ma instintat ca am proprire pe cont de la primărie pe amenzile de circulatie.Si am plătit 2rate ca apoi sa imi spună ca sunt restant.mi-au vândut creditu la o firma de recuperare si nu mi sa comunicat nimic.eu vreau sa plătesc si cand am fost la banca mi-au spus ca nu am niciun credit nicidecum ca e dat la o firma de recuperator.ce pot face.Si e corect sa iti vândă identitatea.adică datele din buletin si tot ce e confidențial.va multumesc astept raspuns
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
Gysi31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 15:41, 9 Martie 2018
Unele banci isi recupereaza creditele restante prin externalizarea acestor servicii de recuperare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire bliss21 bliss21 Buna ziua, In 2007 am facut la o banca 2 contracte de credit si un card de credit. In timp nu am mai platit cele 2 credite iar in cele din urma (anul ... (vezi toată discuția)
Verificare sold comunicat de firma de recuperare viomari viomari Buna ziua, Am tot solicitat firmei de recuperare sa-mi puna la dispozitie soldul ptr recuperarea creantei,dar aceștia refuza.Desi plătesc de 5 ani rate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca SASSU SASSU am si eu o intrebare daca am un credit si nu am achitat ratele in intregime si mia fost vandut dosaru la firma de recuperare si firma de recuperare nu imi ... (vezi toată discuția)