Buna ziua,am urmatoarea problema :am o hotarare definitiva ptr o marire de pensie ptr copilul meu minor si in urma executari am obtinut doar diferenta de bani (de la data procesului pana la hotarerea definitiva) dar pensia marita nu o primesc ptr ca angajatorul spune ca trebuie o alta sentinta de executare,dnul executor spune ca nu face obiectul meseriei lui asta,va rog sa imi spuneti ce se poate face in acest caz pe cale legala ptr ca timpul trece si eu nu stiu pe cine sa mai intreb ca sa rezolv aceasta problema,va multumesc !
Buna ziua,presedintele asociatiei a venit acum o ora la usa cu cineva de la politia locala in constructii ptr a mi cere autorizatia de inchidere a terasei care da din bucatarie si pe care l am inchis in termopan,vreau sa va specific ca am facut reclamatie la Primarie cu poze atasate ptr jgeabul rupt si vecini mei de coloana nu vror si nu ii deranjeaza ptr ca sunt batrani si au balcoane vechi inchise in cornier,va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac ptr ca amenzile sunt ff.mari si eu sunt in proces de partaj cu fostul sot pe acest apartament,va multumesc!
Buna ziua,va rog sa ma indrumati cum sa procedez in continuare ptr ca am facut destule sesizari catre asociatii cu privire la un jgheab de pe bloc care trebuie reparat deoarece cand ploua pe sufrageria mea este cascada Niagara ,precizez ca sub mine este sediul bcr si au montat firma pe balconul meu fara acordul meu,cineva mi a zis sa fac o sesizare la primarie dar nu stiu cum sa mai procedez ptr ca din februarie tot vin in casa si se uita de la asociatie dar nu au rezolvat nimic,eu sunt divortata si cu un copil si platesc o rata singura la acest apartament,va rog frumos sa ma ajututati cu un sfat ce trebuie sa mai fac ptr ca vara asta este ploioasa si a intrat igrasia in casa,va multumesc anticipat!
multumesc frumos dna Popescu ,eu vreau sa o fac singura ptr ca nu imi permit sa angajez un avocat si gasisem un model de pe net,o voi scrie si o voi depune la judecatorie saptamana asta