avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere ptr majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere ptr majorare pensie alimentara

buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere ptr majorare pensie alimentara,multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: dragan mirela , utilizator 14:01, 12 Martie 2018
Cererea pentru majorarea pensiei de intretinere trebuie sa cuprinda toate elementele prevazute de lege pentru orice alta cerere de chemare in judecata, respectiv datele de identificare ale partilor si/sau ale reprezentantului, obiectul cererii, aratarea motivelor de fapt si a dovezilor pe care se intemeiaza cererea si semnatura. Ca temei de drept se vor indica in special prevederile art. 531 din Codul civil.
multumesc frumos dna Popescu ,eu vreau sa o fac singura ptr ca nu imi permit sa angajez un avocat si gasisem un model de pe net,o voi scrie si o voi depune la judecatorie saptamana asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stabilire pensie student- continut, acte necesare, instanta competenta Sorana29 Sorana29 Buna seara , am 18 ani , sunt anul 1 la facultate .As dori sa fac o cerere ,pentru a il obliga pe tatal meu sa imi continue plata pensiei alimentare . Ma ... (vezi toată discuția)
Model actiune instanta pensie intretinere dupa indeplinirea varstei de 18 ani georgescutr georgescutr Va rog daca ma puteti ajuta cu un Model actiune instanta pensie intretinere dupa indeplinirea varstei de 18 ani. Parintii mei sunt divortati din anul 2004 iar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani, cerere florinacflory florinacflory Buna ziua! Am 18 ani si am cerut in instanta pensie alimentara deoarece sunt la liceu. Am primit acasa o citatie prin care sa prezint daca pensia a mai fost ... (vezi toată discuția)