avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate Carmeneni

Activitate Carmeneni

Ce program IT se poate utiliza la compararea textelor legislative? Cum se poate procura acest program?
Discuție Taxele auto
În 2010 am cumpărat o mașină nouă Hyundai i30. Nu am depus cererea pentru restituirea taxelor auto până acum. Ce mai pot face pentru a putea recupera banii? Ce sumă (aproximativ) pot recupera?
Și dacă este femeie, înțeleg că poate ieși la 50 de ani și șase luni?
O persoană care a lucrat 22 de ani în condiții speciale de muncă în ce condiții poate să iasă la pensie? Mai exact: data nașterii 20.12.1966, 22 de ani în condiții speciale de muncă, 8 ani în deosebite și 2 ani în normale. La ce tip de pensie se încadrează?
Răspuns la discuția Cum poți afla daca
20.04.1968, data nașterii, 8.5 speciale, 11,5 deosebite, și 6 ani normale

Cum poți să știu că îndeplinesc condițiile de pensionare, dacă am lucrat în condiții speciale și deosebite? La ce instituțiile mă pot adresa?
Dacă se modifică fișa postului pentru a include atribuții semnificative ca "Responsabil de autorizație" pentru o organizație cu o activitate ampla privind obiectul autorizației, urmând să se emită și o decizie în acest sens, nu se impune și acordul salariatului cu o negociere privind salarizarea și implicit modificarea CIM-ului? Mulțumesc!