avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie după 22 de ani de condiții speciale de muncă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie după 22 de ani de condiții speciale de muncă

O persoană care a lucrat 22 de ani în condiții speciale de muncă în ce condiții poate să iasă la pensie? Mai exact: data nașterii 20.12.1966, 22 de ani în condiții speciale de muncă, 8 ani în deosebite și 2 ani în normale. La ce tip de pensie se încadrează?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:36, 31 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Barbat:
Limita de varsta la 52 ani si 6 luni
Și dacă este femeie, înțeleg că poate ieși la 50 de ani și șase luni?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
50 ani si 5 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand o sa iasa tatal meu la pensie? ContSters218316 ContSters218316 Tatal meu, in varsta de 59 de ani, a lucrat la Pesteana Nord (exploatare miniera de suprafata) si a beneficiat de grupa a doua pana in anul 2000. A fost fortat ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)
Pensie luizaluminita luizaluminita BUNA ZIUA, v-as ruga sa-mi dati si mie un safat legat de urmatoarea speta , am depus dosarul de pensionare cu ceva timp in urma , acum am primit o decizie de ... (vezi toată discuția)