avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate florentinbraila2018

Activitate florentinbraila2018

Răspuns la discuția Prescriere credit nevoi personale
Evident ca instanta de judecata stabileste acest lucru, Fiind aproape 5 ani, intrebam daca sansele de a fi prescrisa datoria sunt mari sau mici. Multumesc!
Ultima plata facuta la credit a fost in aprilie 2013. N-am primit nicio instiintare de executare silita, iar pe just.ro nu exista dosar, nu am gasit nimic. Am primit ieri o notificare de la banca. Pot considera prescrisa aceasta datorie?
Am de primit o suma de la firma de asigurari, ca urmare a unei daune totale. Eu am poprire pe cont. Este posibil sa fac procura notariala pe numele mamei pentru a incasa banii in contul ei?
Răspuns la discuția Dauna Totala
multumesc frumos!
doamna/domnisoara de la resurse umane
Discuție Dauna Totala
Buna ziua,
In caz de dauna totala (am gasit masina lovita in parcare, o SuperNova din 2001), se stabileste valoarea de piata a masinii, sa spunem 1000 lei si eu am de ales intre a o repara intr-un service pe banii asiguratorului, pana la valoarea de 1000 lei, diferenta suportand-o personal, sau sa primesc in contul bancar 75%, adica in exemplul dat, 750 lei? Am inteles corect? Daca aleg a doua varianta, avand poprire pe cont, pot solicita plata in contul bancar al mamei? P.s.stie cineva cam care ar fi, di experienta, valoarea de piata? Multumesc anticipat!