Evident ca instanta de judecata stabileste acest lucru, Fiind aproape 5 ani, intrebam daca sansele de a fi prescrisa datoria sunt mari sau mici. Multumesc!
Ultima plata facuta la credit a fost in aprilie 2013. N-am primit nicio instiintare de executare silita, iar pe just.ro nu exista dosar, nu am gasit nimic. Am primit ieri o notificare de la banca. Pot considera prescrisa aceasta datorie?
Am de primit o suma de la firma de asigurari, ca urmare a unei daune totale. Eu am poprire pe cont. Este posibil sa fac procura notariala pe numele mamei pentru a incasa banii in contul ei?
Buna ziua,
In caz de dauna totala (am gasit masina lovita in parcare, o SuperNova din 2001), se stabileste valoarea de piata a masinii, sa spunem 1000 lei si eu am de ales intre a o repara intr-un service pe banii asiguratorului, pana la valoarea de 1000 lei, diferenta suportand-o personal, sau sa primesc in contul bancar 75%, adica in exemplul dat, 750 lei? Am inteles corect? Daca aleg a doua varianta, avand poprire pe cont, pot solicita plata in contul bancar al mamei? P.s.stie cineva cam care ar fi, di experienta, valoarea de piata? Multumesc anticipat!