avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire notariala

Am de primit o suma de la firma de asigurari, ca urmare a unei daune totale. Eu am poprire pe cont. Este posibil sa fac procura notariala pe numele mamei pentru a incasa banii in contul ei?
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 16:04, 15 Martie 2018
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa ma indrumati ce trebuie facut in aceasta ... lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua. Doresc sa ma indrumatin ce trebuie facut in aceasta situatie. Sant executat silit pt un imprumut bancar neachitat. In urma cu ceva timp, am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Mama are de luat bani de la anrp. eu am conturile poprite insa ... KLM4 KLM4 Mama are de luat bani de la anrp. EU am conturile poprite insa nu am cont la Cec bank prin care se fac platile anrp. Am procura sa o reprezint in tot ce ... (vezi toată discuția)
Ridicare bani anaf Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, Cum poate ridica o transa din restituirea taxei de poluare, sotul in numele sotiei ? Se poate cere decontarea banilor intr-un cont cu card ... (vezi toată discuția)