avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama are de luat bani de la ANRP. Eu am conturile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama are de luat bani de la ANRP. Eu am conturile poprite insa ...

Mama are de luat bani de la anrp. EU am conturile poprite insa nu am cont la Cec bank prin care se fac platile anrp. Am procura sa o reprezint in tot ce inseamna anrp. Daca moare mama EU cu ce ma prezint sa incasez banii de la anrp de la cec? E posibil sa imi fie si ei luati de poprire?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:25, 17 Februarie 2021
Daca moare mama va prezentati cu un certificat de mostenitor care sa ateste ca ati mostenit de la mama sumele de bani sau punctele de despagubire. Nu cred ca sumele de bani ce vi se cuvin pot fi poprite pentru ca le ridicati direct din contul mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp tibifischer tibifischer [b]Buna ziua, Va scriu din strainatate. Petentei i s-a facut plata primei transe a banilor de despagubire pentru casa luata de catre comunisti ,la CEC Bank, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri anrp cf legea 290/2004,cu ... Vero42 Vero42 Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA 290/2004,cu cota de 1/3,conform documentelor din dosarul depus la ANRP, insa aceasta cota nu este ... (vezi toată discuția)