Buna ziua,
Va scriu din strainatate.
Petentei i s-a facut plata primei transe a banilor de despagubire pentru casa luata de catre comunisti ,la CEC Bank, insa fara ca banii sa fie ridicati, pentru ca intre timp ea a decedat.
Am 2 intrebari:
1. mostenitorii vreau sa continue actiunea prin mandatar, de ce acte au nevoie ?
2. Cu noile acte facute, le voi prezenta la ANRP sau la CEC Bank ?
Va multumesc
Pt ridicarea primei transe procura mandatarului,certificat mostenitor,eventual puteti sa notificati si ANRP-ul pt ca plata urmatoarelor transe sa fie facuta direct pe numele mostenitorilor,depunand bineinteles actele respective.
Daca mostenitorul are poprire de la executor judecatoresc, cand merge sa ridice banii cu certificat de mostenitor, I se retine suma poprita?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Pt ridicarea primei transe procura mandatarului,certificat mostenitor,eventual puteti sa notificati si ANRP-ul pt ca plata urmatoarelor transe sa fie facuta direct pe numele mostenitorilor,depunand bineinteles actele respective.
Certificat mostenitor
Pitesti
Buna ziua,
Se poate face o adaugare, suplimentare - nu stiu cum sa o denumesc- la un Certificat de mostenitor? Dupa dezbaterea succesiunii dupa tatal meu, a ... (vezi toată discuția)