avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri ANRP

Buna ziua,
Va scriu din strainatate.
Petentei i s-a facut plata primei transe a banilor de despagubire pentru casa luata de catre comunisti ,la CEC Bank, insa fara ca banii sa fie ridicati, pentru ca intre timp ea a decedat.
Am 2 intrebari:
1. mostenitorii vreau sa continue actiunea prin mandatar, de ce acte au nevoie ?
2. Cu noile acte facute, le voi prezenta la ANRP sau la CEC Bank ?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
tibifischer, utilizator
Cel mai recent răspuns: KLM4 , utilizator 22:08, 18 Februarie 2021
Pt ridicarea primei transe procura mandatarului,certificat mostenitor,eventual puteti sa notificati si ANRP-ul pt ca plata urmatoarelor transe sa fie facuta direct pe numele mostenitorilor,depunand bineinteles actele respective.
Daca mostenitorul are poprire de la executor judecatoresc, cand merge sa ridice banii cu certificat de mostenitor, I se retine suma poprita?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pt ridicarea primei transe procura mandatarului,certificat mostenitor,eventual puteti sa notificati si ANRP-ul pt ca plata urmatoarelor transe sa fie facuta direct pe numele mostenitorilor,depunand bineinteles actele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama are de luat bani de la anrp. eu am conturile poprite insa ... KLM4 KLM4 Mama are de luat bani de la anrp. EU am conturile poprite insa nu am cont la Cec bank prin care se fac platile anrp. Am procura sa o reprezint in tot ce ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei procuri speciale SorinIulian SorinIulian Buna ziua, Avand in vedere experienta dumneavoastra, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Tatal meu si doua matusi in varsta ale lui sunt ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor Pitesti Pitesti Buna ziua, Se poate face o adaugare, suplimentare - nu stiu cum sa o denumesc- la un Certificat de mostenitor? Dupa dezbaterea succesiunii dupa tatal meu, a ... (vezi toată discuția)