avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenitor

Buna ziua,
Se poate face o adaugare, suplimentare - nu stiu cum sa o denumesc- la un Certificat de mostenitor? Dupa dezbaterea succesiunii dupa tatal meu, a venit pe numele sau un titlu de despagubire de la ANRP si desi mama si sora mea mi-au facut mie procura pentru ridicarea acestor bani, CEC-ul doreste ca acest titlu de proprietate sa fie trecut in certificatul de mostenitor. Mentionez ca acest titlu, la data dezbaterii succesiunii nu era emis.
Cum trebuie sa porocedez in acest caz?
Banii sunt deja virati de catre ANRP la CEC.
Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: Pitesti , utilizator 13:46, 26 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Avand in vedere ca deja succesiunea de pe urma tatalui s-a dezbatut si s-au stabilit mostenitorii, mergeti la acelasi notar unde ati dezbatut succesiunea cu acest titlu de plata si cu Certificatul de mostenitor si el va incepe procedura necesara pentru emiterea unui Supliment la Certificatul de mostenitor, pentru acea suma de bani. Cu acel Supliment vor putea merge mostenitorii (sau mandatarul acestora dupa caz) la CEC pentru suma de bani cuvenita.
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
Gabriela Szatmari, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Mostenire olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! Am fost la un birou notarial si pentru ridicarea unui titlu de plata emis de anrp pe numele tatalui meu care a decedat,mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cont la cec omis in masa succesorala Lyurpy Lyurpy In urma dezbaterii masei succesorale tatal meu a despagupit-o pe sora sa pentru ca acesta sa intre in posesia bunurilor.In masa succesorala a fost omis un cont ... (vezi toată discuția)