Buna ziua,
Se poate face o adaugare, suplimentare - nu stiu cum sa o denumesc- la un Certificat de mostenitor? Dupa dezbaterea succesiunii dupa tatal meu, a venit pe numele sau un titlu de despagubire de la ANRP si desi mama si sora mea mi-au facut mie procura pentru ridicarea acestor bani, CEC-ul doreste ca acest titlu de proprietate sa fie trecut in certificatul de mostenitor. Mentionez ca acest titlu, la data dezbaterii succesiunii nu era emis.
Cum trebuie sa porocedez in acest caz?
Banii sunt deja virati de catre ANRP la CEC.
Multumesc mult,
Gabriela Szatmari
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua. Avand in vedere ca deja succesiunea de pe urma tatalui s-a dezbatut si s-au stabilit mostenitorii, mergeti la acelasi notar unde ati dezbatut succesiunea cu acest titlu de plata si cu Certificatul de mostenitor si el va incepe procedura necesara pentru emiterea unui Supliment la Certificatul de mostenitor, pentru acea suma de bani. Cu acel Supliment vor putea merge mostenitorii (sau mandatarul acestora dupa caz) la CEC pentru suma de bani cuvenita.
Mostenire
olteanutinca
Buna ziua !
Am fost la un birou notarial si pentru ridicarea unui titlu de plata emis de anrp pe numele tatalui meu care a decedat,mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)