I s a spus ca trebuie sa meargă la politie sa dea o declarație. Sotul meu muncește la o firma de folii auto + altele.. Anul trecut a avut o lucrare la persoana care a făcut plângere ca i s a spart casa la o sapt după ce a fost la lucrare. A fost chemAT la politie întrucât trebuie sa i se ia o declarație +amprenta. Întrebam pentru ca nu știu dacă e legal.
Buna ziua, nu știu dacă este secțiunea corectă unde sa intreb, dar în cazul în care vine semnalată o spargere de către un locuitor și se anchetează toate persoanele care au fost înainte la locația respectiva pentru lucrări etc.. Dacă politia solicita amprenta personala a persoanelor, este legal? Multumesc
Ei vorbesc despre o suna de recuperat de 26.638. Eu nu am avut restante la asociație de când m am mutat în august 2017. Nu știu ce a fost intre vechiul proprietar și asociatia pentru ca am cumpărat apartamentul printr o agenție imobiliara. În document scrie " în urma verificărilor doc asociatiei Pt perioada 01-09-2011 01-01-2018 de către adm societății s-a constatat că nu s au repartizat în plata contribuțiile angajatorului către bugetul de stat. În finalul calculelor au rezultat urm sume de rexuperat (cea de sus). În luna martie se va repartiza su afișa Pebtru fiecare apartament suma de recuperat în urma verificarilor
În urma unei ședințe de comitet executiv s a constat ca exista anumite sume care trebuiesc recuperate. Perioada în care s a făcut verificarea este 2011-2018. Anul trecut am devenit proprietara unui apartament din una din aceste 4 asociatii. Sunt obligata sa plătesc sume restante văzând faptul ca eu nu sunt proprietara nici măcar de un an? Multumesc. Nicoleta