avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, dacă se solicită amprentarea unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, dacă se solicită amprentarea unei persoane de către ...

Buna ziua, dacă se solicită amprentarea unei persoane de către politie este legal? Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 16:46, 17 Decembrie 2020
Bună ziua,

Depinde. Persoana reținută de poliție poate fi amprentată.
I s a spus ca trebuie sa meargă la politie sa dea o declarație. Sotul meu muncește la o firma de folii auto + altele.. Anul trecut a avut o lucrare la persoana care a făcut plângere ca i s a spart casa la o sapt după ce a fost la lucrare. A fost chemAT la politie întrucât trebuie sa i se ia o declarație +amprenta. Întrebam pentru ca nu știu dacă e legal.
Dacă a fost chemat la poliție nu înseamnă ca el e cel ce a comis infracțiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amprenta de la locul faptei seke seke Am o mica problema..as vrea o scurta explicatie...acum cateva luni am lucrat la un prieten si dupa o sapt am plecat din tara...si cand am venit inapoi ma ... (vezi toată discuția)
Mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ai putea fi acuzat de furt?? bursucelady bursucelady un prieten ii sau gasit cateva amprente la locul unui furt ar putea fi acuzat de furt numai pe baza lor . au facut si perchezitie la domiciliu si nu iua gasit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa o dau in judecata iulian1990 iulian1990 buna ziua.. am o mica problema..am o vecina care ma tot dispera cu politia.. cheama politia la orice ,iscare facuta de mine.. am numeroase amenzi in acesta ... (vezi toată discuția)