avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ai putea fi acuzat de furt??

un prieten ii sau gasit cateva amprente la locul unui furt ar putea fi acuzat de furt numai pe baza lor . au facut si perchezitie la domiciliu si nu iua gasit nimic si el a lucrat 3 ani in firma respectiva si 2 saptamani la alta firma in aceiasi curte nu a fost prins cu nimic doar ca acolo unde iau gasit amprentele nu avea acces adica nu avea chieia varog vreau un raspuns urgent multumesc anticipat.
Simpla prezenta a acelor amprente digitale apartinand prietenului dvs.nu dovedesc neaparat vinovatia sa,decat in masura coroborarii acestei probe tehnice cu alte probe rezultate din cercetarea la fata locului.
alt ceva nu sa gasit decat ampreta unei pale .
Bursucel pe ce a fost gasita amprenta (ceva fix din incapere sau o chestie ce putea fi la un moment dat si in afara zonei limitate)? A negat initial "prietenul" faptul ca s-ar fi aflat la un moment dat in locul cu acces limitat? Probabil amprenta aia il face pe prieten principalul suspect deocamdata.
Cu siguranta ca prezenta amprentelor intr-un loc in care nu avea acces si din care s-a furat ceva va fi o problema.
Prezenta amprentelor este o proba in favoarea acuzarii. Persoana respectiva va trebui sa explice prezenta acelor amprente.
raspunsul e oarecum in enuntul dvs "doar ca acolo unde iau gasit amprentele nu avea acces adica nu avea chieia". deci poate fi acuzat, insa e nevoie de mai mult pt a se ajunge la o eventuala condamnare.

Alte discuții în legătură

Acuzație de furt JustAQuestion JustAQuestion Buna ziua . As dorii sa pun următoarea întrebare : In ce masura este incriminatorie prezența unei amprente la locul furtului ? Context : Furtul ... (vezi toată discuția)
Amprenta de la locul faptei seke seke Am o mica problema..as vrea o scurta explicatie...acum cateva luni am lucrat la un prieten si dupa o sapt am plecat din tara...si cand am venit inapoi ma ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)