avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ai putea fi acuzat de furt??

un prieten ii sau gasit cateva amprente la locul unui furt ar putea fi acuzat de furt numai pe baza lor . au facut si perchezitie la domiciliu si nu iua gasit nimic si el a lucrat 3 ani in firma respectiva si 2 saptamani la alta firma in aceiasi curte nu a fost prins cu nimic doar ca acolo unde iau gasit amprentele nu avea acces adica nu avea chieia varog vreau un raspuns urgent multumesc anticipat.
bursucelady a scris:

buna ziua as vrea si eu un raspuns astazi mau chemat si pe mine sa ma duc si eu la amprentat cu maine cand mere si prietenu meu pentru , ca acum 1 an si eu am lucrat acolo am spus mai sus si mau chemat si pe mine sa ma amprenteze su ori cum am dovezi ca de 6 luni nu am fost acasa dar problema e ca mau chemat cu un simplu telefon de la ajutoru de post sa ma duc maine dimineata sa ma amprenteze ce ar trebui sa fac ???????????? ajutor sa ma duc sa ii intreb daca is suspect si daca nu sa nu le dau nici o amprenta subliniez faptu ca nu a fost o chemare oficiala cu acte multumesc

Chemarea unei persoane în fata organului de urmarire sau a instantei de judecata se face prin citatie scrisa, nota telefonica sau telegrafica ( Cod procedura penala art. 175 alin. 1 ).

Politistul trebuie sa va informeze cu privire la cauza in care sunteti citat.
Bursucel ti-am zis ca te implici prea mult. Vezi sa-ti pastrezi biletele alea de avion de care ziceai. Sa nu cumva sa fi venit in tara cu masina in astea 6 luni cat spui ca ai fost plecat in Spania. Vezi sa nu se fi produs furtul in urma cu 7 luni, cand erai in tara!!! (cine stie cand au fost cei de la renel ultima data la citirea contoarelor)
Daca nu erati in tara,nu aveti de ce sa va temeti.
Motivul invocat pentru a doua chemare,mi se pare cel putin"cusut cu ata alba"
unui prieten de al meu i s-a furat un laptop..a venit politia a facut poze a luat amprente..sh eu am pus mana pe lucrurile lui si cred ca si eu sunt suspect..toate astea s-au intamplat marti...cat timp dureaza aflarea amprentelor?eu nu sunt in baza de date cu amprente...am ce sa patesc?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație de furt JustAQuestion JustAQuestion Buna ziua . As dorii sa pun următoarea întrebare : In ce masura este incriminatorie prezența unei amprente la locul furtului ? Context : Furtul ... (vezi toată discuția)
Amprenta de la locul faptei seke seke Am o mica problema..as vrea o scurta explicatie...acum cateva luni am lucrat la un prieten si dupa o sapt am plecat din tara...si cand am venit inapoi ma ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)