avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaTC

Activitate ElenaTC

Buna ziua, doresc sa stiu daca pot primii stimulent de insertie ,sunt angajata din luna aprilie 2019 si copilulu implineste 2 ani in august 2019.Mentionez ca momentan tatal primeste acest stimulent ,dar noi suntem in divort si copilul este la mine.Eu recent nu am fost angajata deci nu am decat cele 3 luni vechime in munca.Pot primi acest stimulent ?
Da ca șofer pe tir, dar de doua luni are permisul suspendat pt alcool, iar cei de la firma unde muncește îl tn în continuare angajat, la insistentele și rugămințile sale.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu va obține el minorii în caz de divorț.
El are loc de munca?

Soțul este consumator de alcool, devine foarte agresiv cu mine și cu minorii, eu nu am un loc de munca momentan și locuim în casa părinților sai, de doua luni de zile nu ne da bani, trăim din alocații și ce îmi trimite sora mea din Italia 200 de euro lunar, acum a plecat de acasă fără sa ma anunțe unde se duce și câte zile va sta, nici copiilor nu le-a spus nimic, fata cea mare este bolnava și refuza sa i dea bani de tratament, refuza sa ii facă buletinul. Tot timpul ma amenință cu moartea și ca baga divorț și îmi va lua copii. Am fost la politie și i s-a spus sa dea bani de mâncare și tratament copiilor, dar refuza în continuare. Faptul ca a plecat fără sa anunțe și ca ma lăsat cu patru copii fără bani și mâncare pot anunță la politie, și sa fie abandon de familie. Va rog sfătuiți-ma ce sa fac. Da muncește, ca șofer de tir, momentan are permisul suspendat pt alcool, dar cei de la firma îl țin în continuare angajat, la rugămințile lui.
Discuție Ordin protectie
Victi.a a trimis un mesaj pe messengerr agresorului du ce acesta ii trimisese mai multe mesaje pe nr de telefon.Victima a crezut ca raspunzandu-i pe messenger nu se considera a fi mesaj.A aflat abia la judecatorie.Ce se poate intampla.
Suntem casatoriti de 15 ani,avem patru copii minori,locuim in casa parintilor lui,eu am avut casa mea si am vmdut-o investind banii in casa care locuim acum,in ultimii ani sotul consuma mult alcool devenind agresiv verbal cu mine dar si cu cei mici terorizandu-i psihic,acum a trecut la amenintari de genul ca te omor,iti sleiesc creierii,sa pleci din casa,si copii vor ramane la el,ca voi ajunge pe drumuri.Va rog din suflet sa ma ajutati,el e cel care lucreaza si are un venit,eu fiind casnica