avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul care este violent verbal și fizic cu minorii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul care este violent verbal și fizic cu minorii ii poate câștiga la divorț?

Soțul este consumator de alcool, devine foarte agresiv cu mine și cu minorii, eu nu am un loc de munca momentan și locuim în casa părinților sai, de doua luni de zile nu ne da bani, trăim din alocații și ce îmi trimite sora mea din Italia 200 de euro lunar, acum a plecat de acasă fără sa ma anunțe unde se duce și câte zile va sta, nici copiilor nu le-a spus nimic, fata cea mare este bolnava și refuza sa i dea bani de tratament, refuza sa ii facă buletinul. Tot timpul ma amenință cu moartea și ca baga divorț și îmi va lua copii. Am fost la politie și i s-a spus sa dea bani de mâncare și tratament copiilor, dar refuza în continuare. Faptul ca a plecat fără sa anunțe și ca ma lăsat cu patru copii fără bani și mâncare pot anunță la politie, și sa fie abandon de familie. Va rog sfătuiți-ma ce sa fac. Da muncește, ca șofer de tir, momentan are permisul suspendat pt alcool, dar cei de la firma îl țin în continuare angajat, la rugămințile lui.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
ElenaTC, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va obține el minorii în caz de divorț.
El are loc de munca?
Da ca șofer pe tir, dar de doua luni are permisul suspendat pt alcool, iar cei de la firma unde muncește îl tn în continuare angajat, la insistentele și rugămințile sale.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu va obține el minorii în caz de divorț.
El are loc de munca?

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți și căutați loc de munca, anunțați protecția copilului, divorț și ordonanță președențiala pentru încredințare minori și pensie.
Aveți unde sa mergeți cu copii?
Daca el a plecat nu sunteti obligata sa parasiti domiciliul.
In caz de divort aveti sanse foarte mari dar va trebui sa aveti si martori care sa vina la proces.
Urmati sfatul lui When, cautati de munca, intretineti copiii. Nu e abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon de familie silvicarino silvicarino Sunt o mama cu 2 copii minori,respectiv 2 si 4 ani,dupa terminarea concediului de maternitate am ramas fara servici.Stau undeva la tara unde este mai greu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! divorț,copii minori. aș avea nevoie de niste sfaturi și îndrumări pentru ... Severinsergiu Severinsergiu Buna ziua! Aș avea nevoie de niste sfaturi și îndrumări pentru intenția de divorț. In decursul anilor soția mea m-a înșelat de foarte multe ori,am ... (vezi toată discuția)
Oare e abandon de famile ? iulia_erika iulia_erika AM PLECAT DE ACASA IN STRAINATATE CU ACORDUL TATALUI COPIILOR CU CARE STAM IMPREUNA DAR NU SUNTEM CASATORITI SI DUPA CATEVA LUNI A INCEPUT CU GELOZIA .TRIMIT ... (vezi toată discuția)