avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... OARE E ABANDON DE FAMILE ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

OARE E ABANDON DE FAMILE ?

AM PLECAT DE ACASA IN STRAINATATE CU ACORDUL TATALUI COPIILOR CU CARE STAM IMPREUNA DAR NU SUNTEM CASATORITI SI DUPA CATEVA LUNI A INCEPUT CU GELOZIA .TRIMIT BANI IN FIECARE LUNA ACASA SI VORBIM PE NET SI LA TELEFON .OARE POT SA IMI PIERD COPII DIN CAUZA CA AM PLECATDE ACASA PT UN TRAI MAI BUN ?EL MOMENTAN NU LUCREAZA SI EU SUNT CEA CARE II INTRETINE.
IN CAZ CA EL M-AR BAGA LA ABANDON DE FAMILIE CE SANSE AM SA CASTIG SA NU IMI PIERD COPII?(COPII SUNT MINORI DE 7 SI 4 ANI )
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 08:27, 21 Noiembrie 2011
Nu cred ca putem vorbi de abandon de familie in cazul dvs. Dvs. contribuiti la cresterea si educarea minorului si il sustineti pe sot cu bani.

Avand in vedere ca dvs intretineti atat copiii cat si pe tatal acestora, nu va incadrati la abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa lorette_8 lorette_8 Buna ziua . M-am casatorit in 2005 si din aceasta casatorie au rezutat doi copii de 6, respectiv 4 ani. Sotul meu a muncit in strainatate pe comunitate de ... (vezi toată discuția)
Soțul care este violent verbal și fizic cu minorii ii poate câștiga la divorț? ElenaTC ElenaTC Soțul este consumator de alcool, devine foarte agresiv cu mine și cu minorii, eu nu am un loc de munca momentan și locuim în casa părinților sai, de doua ... (vezi toată discuția)
Se poate face pușcărie pentru abandon de copii și părăsire de domiciliu ? Cătălin19700... Cătălin19700... Buna ziua. Am o mare problema. Soția mea a fugit de acasă și m-a lăsat cu 3 copii. Unul de 14 ani unul de 9 și unul de 3 ani jumătate. M-a mințit timp ... (vezi toată discuția)