Sunt o mama cu 2 copii minori,respectiv 2 si 4 ani,dupa terminarea concediului de maternitate am ramas fara servici.Stau undeva la tara unde este mai greu sa-mi gasesc un loc de munca,sotul meu munceste de dimineata pana seara dar......seara cand ajunge acasa e mereu baut.In urma unor discutii pe fondul consumului de alcool,ca el aduce banii,ca numai el munceste(ceea ce nu e adevarat,eu ma ocup de copii,de curatenie in casa si imprejurul ei,de animalele de pe langa casa si de gradina de legume),a ridicat mainile asupra mea de fata cu copiii.Nu vreau sa-i tolerez acest comportament,mi-am luat cateva lucruri,mi-am luat copiii si am plecat la parintii mei.Ma intereseaza daca este considerat gestul meu abandon de familie si ce ar trebui sa fac in cazul in care am hotara sa divortam.Va multumesc frumos!
Nu, abandonul de familie inseamna altceva.
Cautati sa va intelegeti in vreun fel fie ca hotarati sa ramaneti casatoriti sau sa divortati.
Puteti divorta prin acord la judecatoria de pe raza domiciliului comun, asta e varianta cea mai ieftina.
Daca va hotarati sa divortati, mai scrieti pe aici sa va indrumam.