avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Unchiul meu se află intr o stare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Unchiul meu se află intr o stare deplorabilă din ...

Bună seara! Unchiul meu se află intr o stare deplorabilă din cauza mătușii….el muncește foarte mult cu ziua…are grijă și de cei doi băieți rămași acasă ca unul a plecat în lume de mult,s-a însurat de tânăr și chiar are și un copil…în prezent stand la concubina! Mătușa mea este alcoolica,vinde din casă și chiar și pe ea pt a intra în posesia alcoolului! Nu face curățenie,mâncare sau altele…doar bea! A găsit o de nenumărate ori căzută prin curte,la poartă și prin casă! Nu are ce să i facă! Unchiul nu o mai vrea,a trimis o la frații și mama ei dar nici aia nu o vor…cică i pe numele lui și să se spele cu ea pe cap! Cum să procedăm ca să plece din locuința? Să o decădem din drepturi…copii arată de parcă s din lagăr…unchiul pleacă la muncă…e singurul care aduce o pâine și îi este practic imposibil să i supravegheze continuu! Ce mi sugerați să fac? Menționeaz ca ea provine dintr-o familie cu această problemă! Multumesc! Aștept un răspuns de la dvs!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 24 Decembrie 2024
A cui e casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Socrul meu vrea să obțină tutela nepotului lui care este bolnav psihic și dupaia sa ii ia casa Bună ziua! Socrului meu i-a murit de o lună unchiul și a început sa depună actele necesare pt a lua el tutela nepotului (copilul celui mort) . Vrea să ia ... (vezi toată discuția)
Probleme mari iris9 iris9 Buna ziua. Va prezint un caz foarte grav si cam fara rezolvare. Sora mamei mele are un fiu de 19 ani care are mari probleme de comportament. Acest tanar care ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut - varstnic in nevoie PopMi PopMi Buna ziua, Am in bloc o batrana (77 ani) ce a ramas vaduva de o luna . Raposatul a mai fost casatorit si din prima casatorie are 2 baieti (cu care nu a fost ... (vezi toată discuția)