avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul ma amenita cu moartea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul ma amenita cu moartea

Suntem casatoriti de 15 ani,avem patru copii minori,locuim in casa parintilor lui,eu am avut casa mea si am vmdut-o investind banii in casa care locuim acum,in ultimii ani sotul consuma mult alcool devenind agresiv verbal cu mine dar si cu cei mici terorizandu-i psihic,acum a trecut la amenintari de genul ca te omor,iti sleiesc creierii,sa pleci din casa,si copii vor ramane la el,ca voi ajunge pe drumuri.Va rog din suflet sa ma ajutati,el e cel care lucreaza si are un venit,eu fiind casnica
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:11, 16 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti divorț....solicitați custodia si eventual un ordin de protecție...bine ar fi sa plecati pe la rude dacă situația se agravează. ...dacă este violent cu minorii sunați la protecția copilului. Mai mult in fiecare judet exista cămine mama si copil unde puteti fi găzduită dacă nu aveti unde locui pentru o perioadă de timp
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
sebastian-barbulescu, utilizator
Da, asa vad si eu lucrurile.

Dacă căsătoria nu mai poate continua nu aveti ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu o situatie cel putin ciudata, si mi-ar prinde bine putina consiliere PaulAdrian92 PaulAdrian92 Ma numesc Paul, am 19 ani si m-ar interesa o solutionare legala la problema care ma chinuie de ceva vreme. Prietena mea, este minora (15 ani) si trece prin ... (vezi toată discuția)
Minorul neglijat aflat in custodia mamei lorelay89 lorelay89 Buna ziua. As dori sa stiu daca mama care are in grija un minor poate fi sanctionata pentru neglijenta acestuia. Mentionez ca minorul are 16 ani, mama acestuia ... (vezi toată discuția)
Violență domestică alexandrairimia alexandrairimia Bună ziua, Vă scriu în căutarea unor soluții într-un caz de violență domestică. Părinții mei au fost căsătoriți din 1989 și au divorțat în ... (vezi toată discuția)