avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate kulta

Activitate kulta

Pot avea acces la un formular in limba engleza?
Multumesc inca o data pentru raspuns.
Din nefericire, Legea 31/1990 modificata si tradusa in engleza, n-o pot gasi niciunde.
Răspuns la discuția proprietarii de companii
Domnule avocat, va multumesc pentru raspunsul la subiect.
Mony, iti multumesc mult pentru lamuriri.
Orice informatie mi-e foarte utila.
Cred ca nu m-am exprimat explicit.
De exemplu in strainatate, proprietarul companiei nu este neaparat administrator sau director sau angajat, este doar proprietar si nu apare niciunde cum ca el ar fi acela. In Romania exista obligatia de a te inregistra ca proprietarul firmei?
Exista in Romania inregistrat undeva cine este proprietarul societatii X? De exemplu SRL. Daca e administrator se cheama ca este proprietarul firmei?
Dar intr-un SA?
Va multumeste ignoranta:D
Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura de "cumparare" a partilor sociale ale unui SRL si care este procentul minim pe care trebuie sa-l "cumpar/detin", pentru a lua hotaririle majore in firma?
Care este cazul unui SA? Cite procente din actiuni trebuie sa detin pentru a lua deciziile majore fara acordul actionarilor minoritari? Este vorba despre un SA infiintat fara subscriptie publica.
Inca o intrebare:
De unde pot lua Legea Societatilor Comerciale modificata si tradusa in limba engleza?
Va multumesc mult.
Cu respect
Răspuns la discuția Contabilitate firma
Buna ziua.
Daca sunteti draguti, imi puteti spune care sunt taxele pentru o societate Joint Venture cu capital mixt ? As dori macar sugestii de legi pe care le pot consulta, care sunt impozitele pe salar, venit, TVA, impozitul firmei pentru angajati si tot ce tine de taxe.
Va multumesc mult de tot