avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Tataly

Activitate Tataly

Răspuns la discuția Rovinieta autoturism
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dreptate, tocmai am sunat la CNAIR, și mi-au confirmat că indiferent de numărul de înmatriculare,de bază pentru verificarea rovinietei rămâne seria de șasiu ceea ce cred că e și logic, poate ar trebui simplificată legea în această privință pentru bună înțelegere a tuturor celor interesați.

ynocentta a scris:

Potrivit reprezentanților CNAIR, rovinieta ramane valabila pana la data mentionata pe bonul fiscal, indiferent de numarul de inmatriculare al autoturismului.

Bună ziua,
Am cumpărat un autoturism pe care l-am înmatriculat cu numărul avut anterior.
Intrebarea mea este: rămâne valabilă rovinieta, aceasta fiind plătită pe acest autoturism pe un an de zile?

Mulțumesc anticipat !
Multumesc, daca imi puteti spune si cum se calculeaza in procente sau parti ?
Buna ziua,
Am avut un unchi, fratele tatalui meu care a decedat in urma cu peste un an, iar matusa a decedat si ea la 7 luni dupa moartea unchiului, ei neavand copii si nelasand nici un testament eu am drept de mostenire daca din partea matusii sunt doar mostenitori de gradul 2 sau 3 ?
Multumesc anticipat !
Discuție Indemnizatie
De ce drepturi banesti sau altele beneficiaza un tanar care paraseste sistemul de protectie sociala ?
Discuție contestatie
Buna, daca mi sa admis contestatia la executarea silita, nu exista obligativitatea de a-mi restitui suma poprita pana acum ?
Răspuns la discuția Prescriere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru raspunsuri.
Discuție Prescriere
Buna,
In anul 2008 am facut o refinantare la bancpost de 12.000 de lei, din care am ramas cu 8.000 si ceva lei, am platit pana in 2010 dupa care nu am mai putut plati, iar acum m-am trezit cu instiintare de executare pe suma de 35.000 lei cu propire atat pe contul de salariu cat si la firma, mentionez ca am ridicat instiintarea pe data de 08.03.2018 de la posta,intrebarea mea este sa fac contestatie ? Este prescris daca termenul de rambursare era de 10 ani rrspectiv pana in 2018 ? Cu multumiri si respect.