avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere

Buna,
In anul 2008 am facut o refinantare la bancpost de 12.000 de lei, din care am ramas cu 8.000 si ceva lei, am platit pana in 2010 dupa care nu am mai putut plati, iar acum m-am trezit cu instiintare de executare pe suma de 35.000 lei cu propire atat pe contul de salariu cat si la firma, mentionez ca am ridicat instiintarea pe data de 08.03.2018 de la posta,intrebarea mea este sa fac contestatie ? Este prescris daca termenul de rambursare era de 10 ani rrspectiv pana in 2018 ? Cu multumiri si respect.
Cel mai recent răspuns: Tataly , utilizator 10:05, 19 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Obligatoriu trebuie sa faci contestatie in maxim 15 zile si sa invoci prescriptia...
acest răspuns util
Buna seara,
Contestati in instanta pentru prescriere
acest răspuns util
Aveti termen 15 zile sa depuneti contestatie la executare silita. Daca situatia este cea descrisa de dvs., sunt sanse mari sa reusiti.
acest răspuns util
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silita balintiuliu balintiuliu Un contract de imprumut din 2008 nu s-a prescris pina in 2018? (vezi toată discuția)
Contestare executare silita alexmen alexmen cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul peperomania@yahoo.com peperomania@yahoo.com Sotia mea,in 2005 ar fi dat buletinul unei colege de servici. Ieri s-a trezit ca are poprire pe contul bancar pentru o datorie de 3000 de lei din care 1500 ... (vezi toată discuția)