avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie executare silita

Un contract de imprumut din 2008 nu s-a prescris pina in 2018?
Cel mai recent răspuns: balintiuliu , utilizator 11:17, 21 Martie 2018
Exista aceasta posibilitate dar depinde de mai multe lucruri.
Dacă vor sa va execute faceti contestație la executare.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dreptul de a obtine executarea silita se prescrie, de regula, in termen de 3 ani. Cu toate acestea, cursul prescriptiei poate fi suspendat sau intrerupt in cazurile prevazute de lege.
Mi s-a retinut din salar plus mi-au blocat si contul la banca.Mentionez ca eu nu am primit nici o instiintare doar cei de la firma.
Daca va incadrati in termenul de 15 zile de cand ati aflat de executare, depuneti contestatie la executare silita.
Eu am fost informat in 08.03.2018 de catre banca si cei de la firma la care lucrez ca urmeaza sa mi se faca poprire pe salar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Prescriere Tataly Tataly Buna, In anul 2008 am facut o refinantare la bancpost de 12.000 de lei, din care am ramas cu 8.000 si ceva lei, am platit pana in 2010 dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa? lari77 lari77 Buna ziua! Am aflat acum de o poprire pe conturi de la o firma de recuperari! Mentionez k la creditul care a fost vandut firmei de recuperari nu am mai platit ... (vezi toată discuția)