avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestare executare silita

cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de executare silita din 2014 de care am aflat acum o data cu poprirea.multumesc
-mentionez ca e un credit la care am platit o singura rata in 2005 ,deoarece am fost plecat diun tara o perioada mai lunga,in tot acest timp nu am primit nici o notificare si nici acum cind m-am trezit cu poprirea
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
alexmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 16 Martie 2019
Contestația la executare se face în maximum 15 zile de la comunicare...
si acum nu se mai poate face nimic?
Se poate solicita repunerea în termen dacă există o împrejurare care s-o justifice; luați legătura cu un avocat de pe site sau din tabloul avocaților pentru a stabili ce șanse aveți.
termenul curge de la data cand ati aflat de executare..
cand ati aflat ?
Probabil in octombrie 2018 ati aflat de vreme ce atunci s-a instituit poprirea!
Singura soluție ar fi o repunere în termen, dar sunt necesare motive solide.

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)