avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie

Buna, daca mi sa admis contestatia la executarea silita, nu exista obligativitatea de a-mi restitui suma poprita pana acum ?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 14:25, 8 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Verificați dacă instanța a dispus restabilirea situației anterioare.
În caz contrar, puteți solicita întoarcerea executării silite pe cale separată.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Depinde daca ati solicitat intoarcerea executarii sau nu.
Suma poprita poate fi recuperata si pe cale separata, in functie de cuantumul acesteia . Daca creanta nu depaseste suma de 10.000 lei, puteti promova o cerere cu valoare redusa.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- blocare conturi stf_stf stf_stf buna ziua am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recupera diferentele de salariu platite in plus unui salariat ? oanaportar oanaportar In instanta, salariatul a castigat initial o marire de salar, iar institutia i-a acordat la salariu in plus, lunar, diferente de bani. Intre timp, salariatul ... (vezi toată discuția)
Refuz aplicare decizia de intoarcere a executarii andreya1202 andreya1202 Buna ziua, am o hotarare a instantei prin care se dispune anularea executarii silite in intregime. Implicit întoarcerea executarii silite si punerea in ... (vezi toată discuția)