avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită refuz aplicare decizia de intoarcere a executarii
Discuție deschisă în Executare silită

refuz aplicare decizia de intoarcere a executarii

Buna ziua,

am o hotarare a instantei prin care se dispune anularea executarii silite in intregime. Implicit întoarcerea executarii silite si punerea in situatia anterioara. Ce se intampla daca executorul refuza sa puna in aplicare acest aspect? Mentionez ca a fost deja instiintat, i sa trimis adresa in acest sens. Ma pot adresa altui executor?


Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: andreya1202 , utilizator 13:57, 28 Ianuarie 2016
Nu e o acțiune implicita, pt întoarcerea executării se depune.e cerere fie în procesul de contestatie, fie prin acțiune separata și trebuie sa va fie admisa. Aveți asa ceva sau doar ați câștigat contestatia și s-au anulat actele de executare?
sa admis contestatia la executare. Tot in inchiere se mentioneaza întoarcerea executarii silite si restabilirea situatiei anteriore. Ce actiune separata sa fac, daca a dispus instanta întoarcerea?
Revin, executorul a fost instiintat drespre asta, ca trebuie sa se conformeze asupra masurilor luate de instanta, dar nu am primit nici un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii aspara aspara Care sunt motivele pentru care s-ar putea solicita intoarcerea executarii ? (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie sau intoarcere executare leusan leusan o contestatatie la executare silita (prin poprire) a fost admisa ,iar instanta a dispus anularea tuturor formelor de executare ce facea obiectul ... (vezi toată discuția)
Executare silita- blocare conturi stf_stf stf_stf buna ziua am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)