avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate khadija 40

Activitate khadija 40

Bună seara va rog frumos dacă puteți sa mă ajutați și pe mine am nevoie de un exemplu de procura speciala care sa fie acceptata în românia as dori sa inputeenicesc pe sora mea sa facă certificat de naștere și pașaport și aici în germania la notar mi sa spus ca eu trebuie sa scriu procura și nu știu Cum ce sa scriu nu am mai făcut nici o data. As merge la consulat dar la consulat primesc programare abia după 2 luni și este foarte târziu bebe este născut aici și are 6 luni și as dori sa îi fac documente mai repede va mulțumesc frumos pentru timpul acordat o seara frumoasa
Răspuns la discuția Pot face certificat de nastere ?

Giorgia84 a scris:

Buna seara , sot marocan 2 copii cu cetatenie romana , o fetita are pasaportul expirat si cealalta e fara acte , avem numai titlurile de calatorie pentru care sotul a semnat fiind copii sub 5 ani ,pot merge singura acasa in romania sa fac certificatul de nastere si pasapoartele ? Fara el ? Sau in caz contrar de ce as avea nevoie? Va multumesc

Bună e de ajuns dacă aduceți certificatul din Maroc apostilat dupa care trebuie neapărat sa traduceți în limba română certificatul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara doamna avocat în primul rand va mulțumesc frumos pentru ajutorul pe care milați dat am reușit sa obțin certificatul de căsătorie
acest răspuns util
Bună eu am urmat sfatul doamnei avocat și am reușit mai întâi sora soțului a luat certificatul de naștere a soțului după care sa dus și la apostila după care sa dus la rabat la un traducător și ultima procedura a fost la ambasada română în rabat pentru supralegalizare și a fost totul ok am reușit sa fac certificatul de căsătorie roman dar dacă trebuie sa împuterniciți pe cineva din România va trebui procura și declarații din partea soțului dumneavoastră ca nu mai are alta căsătorie desfășurată și una din partea dumneavoastră precumca nați mai transcris certificatul în alta parte
Răspuns la discuția certificat de naștere
Domnul avocat va rog eu frumos dacă puteți sa îmi dați și mie un exemplu de procura care poate fi aceptata în românia pentru ca am fost la un birou notarial și mi sa cerut sa scriu eu procura cu ( forma ) pentru ce am nevoie și eu nu știu Cum sau ce sa scriu după care mă duc sa o legalizeze sa pună apostila va mulțumesc din suflet pentru timpul acordat
Răspuns la discuția certificat de naștere
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns de asta am întrebat dacă pot sa merg doar la notar german din cauza ca la consult nu pot merge fara programare care durează 1luna pana mă programează și e departe consolatul de mine pot sa merg doar la notar german am căutat un notar roman dar nu este de cât la consulat
Bună ziua am și eu o întrebare va rog frumos dacă se poate .
Sunt în germania și am un bebe născut aici as vrea sa îi trimit la sora mia procura sa facă ia certificatul în România și a fost sora mia și a întrebat ce acte aven nevoie și aparte de buletin și pașaport (al soțului cetaten Maroccan ) ni sa mai cerut și o cererea precum ca nu am mai solicitatat transcriere certificatului în alta parte : întrebarea mea este pot sa iau procura și aceasta declarație de la un notar german cu apostila și apoi sora mea sa le traducă în România ( încă nu sunt sigura dacă ne trebuie doar documentul de identitate și atât vas fi recunoscătoare dacă miati spune dumneavoastră de ce acte am nevoie sigur ca eu trebuie sa îi trimit la sora mea documentele în rom și dacă mai lipsește ceva nu pot sa ai trimit va mulțumesc anticipat urmează să transcriu certificatul în municipiul Bacău
acest răspuns util
Bună ziua va mulțumesc frumos pentru ajutor am rezolvat tot
Dar vreau sa va spun ca legalizarea la ministerul extern numai trebuie sa ajungem pentru ca și Marocul acum are apostila de la Haga anul trecut așa nisa spus
Vă mulțumesc anticipat
Va mulțumesc anticipat pentru timpul acordat
Ma scuzați de deranj
Am ultima întrebare
Dacă certificatul are apostila de la haga mai trebuie trimis la ministerul afacerilor externe, mai trebuie tradus certificatul de naștere al dansului, este în limba engleza, franceza, araba și are și apostila de la Haga sau trebuie sa al traducem doar in limba română ?