avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaAspra

Activitate AndreeaAspra

Vreau sa imi dau demisia de la actualul ooc de munca unde lucrez de 1 an si 4 luni dar nu doresc sa stau in preaviz.Managerul m-a informat ca daca nu stau in preaviz nu o sa fiu platita pentru zilele pe care le-am lucrat in aprilie si nici banii pe concediu nu o sa ii primesc ba chiar imi spun ca sunt obligata sa raman in preaviz pentru ca altfel o sa am pronleme la urmatoarea angajare.
Au dreptul sa ma priveasca de banii care mi se cuvin si daca exista vreo portita sa nu stau in preaviz.
Buna ziua,
Am si eu o intrebare...Dosarul pentru indemnizatie crestere copil il depun in termen de 60 zile de la nasterea bebelusului sau il depun dupa ce se termina cele 126 zile de concediu maternitate...deoarece eu mi-am luat doar 25 zile concediu prenatal si restul de 100 de postnatal...si nu reusesc sa inteleg cand depun dosarul...
Va multumesc
Buna ziua,
Am si eu o intrebare...Dosarul pentru indemnizatie crestere copil il depun in termen de 60 zile de la nasterea bebelusului sau il depun dupa ce se termina cele 126 zile de concediu maternitate...deoarece eu mi-am luat doar 25 zile concediu prenatal si restul de 100 de postnatal...si nu reusesc sa inteleg cand depun dosarul...
Va multumesc
Discuție Concediu lauzie
Buna seara.Daca imi iau doar 30 zile concediu prenatal restul de 96 de zile se considera concediu postnatal si este platit 85%din brut sau sunt platite doar cele 42 de zile obligatorii iar dupa acestea se intra in concediu crestere copil?
Discuție Concediu odihna
Daca am 21 zile concediu odihna din anul anterior mi-l pot lua pe tot odata inainte sa intru in concediu prenatal?