avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna

Daca am 21 zile concediu odihna din anul anterior mi-l pot lua pe tot odata inainte sa intru in concediu prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 22 Martie 2018
Il puteti lua in intregime inainte de intrarea in concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna AndreeaDumitrescu AndreeaDumitrescu Buna seara! Sunt insarcinata si urmeaza sa intru in prenatal la jumatatea lunii Martie. As dori sa stiu daca pot beneficia de cele 21 de zile de CO aferente ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ellay_yon ellay_yon Buna ziua, sunt insarcinata in luna a 6 a si m-ar interesa la cate zile de concediu am dreptul daca intrun in prenatal luna viitoare, cum le ... (vezi toată discuția)