avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate Radiolog

Activitate Radiolog

Buna ziua!
Am fost internata de urgenta in spital .am anunțat șeful meu .Concediu medical eu trebuie să-l predau la vizat medicului de unitate și de acolo în secretariat si în serviciul financiar.
Întrebare:legal are voie șeful să-mi ceară copie după externare și după concediu medical in scop personal?
Profesia șefului fiind de medic.

Vreau sI eu legea din care reiese spor de 20% SI zile suplimenrare de concediu de odihna.

Mihai Mihaela a scris:

annabellaxannabella a scris:


Laboratoare de Igiena Radiatiilor Ionizante sa zicem regionale.

la acestea ma refeream...aici trebuie intrebat...eu lucrez pe un aparat Siemens de ultima generatie si tot am spor...tot Laboratorul de Radiologie are spor-medicii 25 %,asistentii 20%...si stiu ca va trebuie si permis ptr a lucra in radiologie,curs de radioprotectie si multe alte chestiuni...+multe hartii....amenzile sunt destul de usturatoare dupa cate stiu si le plateste spitalul...mai sunt si alte chestii...intereseaza-te!
revin : dozimetre aveti???

Concediu suplimentar de odihna din 2017 se reporteaza in anul urmator conform codului muncii ?
Īn CIM am 25 zile de concediu de odihna SI 6 zile concediu suplimentar SI nu am beneficiat decat de 10 zile.,in iulie 2017. Conform programarii SI de 5 zile in Luna ianuarie 2018..
Angajatorul mi-a spus ca nu Mai am dreptul la concediu suplimentar pe care la anulat SI am Mai ramas cu 9 zile.
Mentionez ca in Luna decembrie cand am fost programata in concediu suplimentar nu m i- a aprobat cererea fiindca am avut foarte mult de lucru ( peste 1500 de fise ale candidatilor pt scoala postliceala Campina,Oradea ..Draganesti etc.)i


Cate zile de concediu suplimentar de odihna am, daca lucrez ca asistent de radiologie in ambulatoriu de specialitate kretzulescu Bucuresti?
Am o vechime de 28 Ani .Am spor de 29 ,*% conditii grele SI toxicitare.
Cate zile de concediu suplimentar de odihna am, daca lucrez ca asistent de radiologie in ambulatoriu de specialitate kretzulescu Bucuresti?